Autóüveg fóliázás bejelentkezés nélkül, érkezési sorrendben

Autófólia

A felszerelt fóliáról a gépjármű tulajdonosnak műbizonylatot állítunk ki, amely egyrészt tanúsítja a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet előírásainak való megfelelőséget, másrészt az esetleges reklamációk esetén ezzel érvényesíthető a garancia. A műbizonylat és a felszerelt fólia összerendelhetőségét a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet engedélyének a fóliára felcímkézett H vagy AF száma biztosítja.


A kedvezőbb napfény beesési szöge miatt az első szélvédőn jut be az utastérben a legtöbb napenergia. Ha a napenergia ellen az első szélvédő és a vezetőtéri oldalablakok is védettek fóliával, jelentősen javul az utastér hővédelme és a klímaberendezés működtetése is gazdaságosabb.

Az autófóliák mai legmodernebb terméke először Magyarországon! A SunTek UPS 70 autófólia kiváló hővédelmet nyújt anélkül, hogy az üveget sötétítené, vagy kellemetlenül tükrözne. A SunTek UPS 70 ideális az első ablakokon történő alkalmazásra, hogy a műszerfal, a kormány és a teljes járműbelső felmelegedése elkerülhető legyen. A SunTek UPS 70 autófóliákhoz 7 év gyári garancia jár buborékosodás, leválás, törés, delaminálódás és ragasztóhiba ellen.